Toinen hyvä tilanne lainan ottamiseen on silloin, jos sinulla on kontollasi monta pientä lainaa

Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Virhe ilmoituksen lähetyksessä.Vast: Siltojen kaiteetKyllä tuohon pitäisi saada kamerat. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun. Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Siltojen kaiteetTaitavat nuo siltojen kaiteet hoitaa enempi mielenterveyttä kuin kestää auton törmäyksen!Jospa tuossa olisi ollut vaikka bussi niin tulos olisi voinut olla murheellinen.Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Virhe ilmoituksen lähetyksessä.Vast: Siltojen kaiteetKorvataan kaiteet laser-seinällä, joka ei päästä autoa menemään läpi, vaan muuttaa sen höyryksi. Mikä takaa että kuljettaja pääsee ajoissa ulos uppoavasta linja-autosta jos kaide pettää ja linja-auto putooaa.Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista.

Mietteitä Moraalista: Nietzsche, Winston Churchill, Jung, Vasemmisto/Oikeisto.

. TS:n verkkokeskustelun säännöt Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Toinen hyvä tilanne lainan ottamiseen on silloin, jos sinulla on kontollasi monta pientä lainaa. Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Virhe ilmoituksen lähetyksessä.Vast: Siltojen kaiteetKaide joustaa tarkoituksella, ettei törmäys itsessään tappaisi. Monta bussiturmaa tulisi estettyä.Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn. Älä yritä muuttaa aihetta.. Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile. Suomessa palkkapäivälainaa kutsutaan pienlainaksi, pikalainaksi, pikavipiksi tai pikaluotoksi. Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. mä kuolen pelkästään jo nauruun.Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.

Valta vaihtui Kreikassa - Tutkija odottaa uudelle pääministerille.

. Virhe ilmoituksen lähetyksessä.Vast: Siltojen kaiteetMielestäni linja-autojen pääsy sillalle tulisi kieltää kuljettajien työturvallisuuden tähden.

Sinkkuna tähän asti ja hyvin menee

. Alla saattaa veneillä joku ja kalastajien turvallisuuden takaamiseksi pitää estää niskaan tippuvat linja-autot.Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn. Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia. Virhe viestin lähetyksessä. Virhe ilmoituksen lähetyksessä. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus

Kommentit