Opel omega mv6 kulutusluotto

Tietenkin auto on tee se itse miehen unelma, siinä nimittäin riittää laitettavaa. Sitä hihnaakin on vaihdeltu, mutta noin yleensä ottaen autoissa tuppaa olemaan kuluvia osia. Fyrkkaa pikavippi 24.

Opel Omega Mv6, Gebrauchtwagen | eBay Kleinanzeigen

. Kohta vuosi takana, eikä huolen häivää. Ei kestänyt lompakko eikä hermot.

Mutta jos lompakko kunnossa ja harrustus aikaa riittää niin siitä vaan. Mitä vikoja, kantsiiko ostaa.Ruostuutko obelixit niin kuin vanhemmat mallit. Takavetoisena ihan kelvollinen veturi traikulle. Jälkeenpäin kun on kuunnellut ihmisiä kellä on omega niin näitä vikoja niillä on käy kattoos Opel club finlandi sivuilla. Viimeinen tikki oli kampiakselin tunnistin helmikuussa kun auto sammui liikenne valoihin ja tuli hinuri reissu.

1998 Opel Omega MV6 5-speed (for Europe ) specs review

. Opel omega mv6 kulutusluotto.

Opel Omega MV6 3,0 V6 aceleration 7,1 sec!! 0-100 - YouTube

. Eipä voi kellekkään suositella kyseistä autoa. Olen omistanut tämän autotekniikan ihmeen pari vuotta ja ei ole ollut sellaista kuukautta, ettei siinä olisi jotain ongelmaa tai korjattavaa. Ai niin, ruostuminen on Opel Omegan ongelmista pienin. Ihan mukavaa kyytiä antanut eikä tien päälle ole jättänyt. Moottorissa on kyllä riittävästi voimaa, mikä on auton ainoa hyvä puoli. Yrityksen, kuten ei yksityishenkilönkään, ei tulisi ottaa lainaa maksaakseen sillä muita lainoja. Itsellä on ollut kolme ooppelia eikä tule enään yhtään tuli kyllä tämän merkin kanssa mitta täyteen. Itse aioin hankkiutua ajopelistä eroon heti kun rahavarat sen sallivat ja löydän tarpeeksi hyväuskoisen hölmön.

Opel Omega MV6 Drift - YouTube

Kommentit