Ero pikavipin ja kulutusluoton välillä

Jotkut tahot katsovat kulutusluotoiksi myös kauppojen osamaksukaupat ja luottokorttiluotot. Kulutusluotto on kooltaan huomattavasti pikavippiä suurempi. Uusimmat pikavippi ilmainen. Todellinen vuosikorko min. Pankistakin voi saada kulutusluoton, sen saaminen tilille voi kylläkin kestää jopa parikin viikkoa. Tämän vuoksi kulutusluotto mahdollistaa huomattavasti suurempien menoerien rahoittamisen. Kulutusluoton maksuaika on selvästi pikalainaa pidempi Pikavippi maksetaan yleensä takaisin jo parin viikon kuluttua pikalainan ottamisesta. Kulutusluotot voivat olla sekä vakuudellisia että vakuudettomia, kun taas pikavipin hakemiseen ei tarvita lainkaan vakuuksia. Myös pikavipit kuuluvat kulutusluottoihin, pikavippi on lyhytaikainen ja vakuudeton kulutusluotto. Jos sinun on kuitenkin pakko ottaa lyhytaikaista lainaa - vaikka sitten korkealla korolla - kannattaa sinun ehdotttomasti vertailla eri luottojen hintoja. Kulutusluoton, kuten myös pikavipin, saa otettua vapaasti haluamaansa käyttöön tarvitsematta perustella lainantarvettaan. Kulutusluottoja ja pikavippejä ei kuitenkaan pidä sekoittaa toisiinsa. Viime vuosina pikavipit ovat olleet varsin runsaasti esillä julkisuudessa. Myös lainaehdot poikkevat pankkien ja vakuudettomia kulutusluottoja tarjoavien rahoitusyhtiöiden välillä. Halvin pikavippi 200 euro. Pikavippi myös maksetaan takaisin yleensä yhdessä tai kahdessa erässä, kun taas suurempien kulutusluottojen takaisinmaksu voi jakautua useammalle kuukaudelle tai jopa vuosiksi.

Pikavipit 100 - 20 000 € - Hae pikavippi heti tilille.

. Niiden suuruus vaihtelee tyypillisesti sadan euron ja muutaman sadan euron välillä. Kulutusluoton korko on alhaisempi kuin pikavipin korko Pikavipin vuosikorko liikkuu vähintään sadoissa prosenteissa. Kulutusluoton ilman vakuuksia myöntävät rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen yleensä heti ja maksavat lainaksi haetun summan tilille heti kun lainapäätös on tehty. Kaikki kolme tekijää ovat kuluttajan kannalta parempia: siksi fiksu kuluttaja jättää pikavipin väliin ja rahoittaa kulutuksensa kulutusluotolla. Lain näkökulmasta pikavipit ovat kulutusluottoja, niitä koskevatkin samat säädökset kuten luotonantajan rekisteröityminen ja sallitut ajankohdat rahasiirroissa lainanhakijan tilille. Kulutusluoton maksuaika on huomattavasti pidempi. Ero pikavipin ja kulutusluoton välillä. Myös lainoja tarjoavat rahoitusyhtiöt saavat itse määritellä kulutusluoton ja pikavipin välisen rajan. Pikavipin ja kulutusluoton välinen ero on ohut eikä sitä ole määritelty virallisesti mitenkään, usein kulutusluotoista keskulteltaessa tarkoitetaan myös pikavippejä. Nämä kolme tekijää – kulutusluoton suuruus, lainan koron alhaisuus ja maksuajan pituus – ovat siis selvä ero kulutusluottojen ja pikavippien välillä.

Tämä johtuu sekä pikavippien poikkeuksellisen korkeasta lainan todellisesta vuosikorosta että joidenkin pikalainayritysten varsin epämääräisestä taustasta. Kulutusluotto on yleensä tuhansien, joskus jopa kymmenien tuhansien eurojen suuruinen laina. Kulutusluotto on pikavippiä suurempi laina Pikavipit ovat tyypillisesti kooltaan pieniä. Kulutusluoton kohdalla todellinen vuosikorko on muutamia kymmeniä prosentteja, kun erilaiset luotonavaus- ja tilinhoitomaksut otetaan huomioon normaalin lainakoron lisäksi.

Onko kulutusluotolla ja pikavipillä eroa? | Pikavippi 2019

. Halvin pikavippi 100ec. Kuluttajaviraston mukaan kulutusluotoksi katsotaan kaikki elinkeinoharjoittajan tarjoamat lainat niiden määrästä, laina-ajasta ja käyttötarkoituksesta riippumatta

Kommentit